28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Відбулась чергова сесія районної ради
    П'ятниця, 20 жовтня 2023 16:47

    Відбулась чергова сесія районної ради

    20 жовтня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяв участь у засіданні п’ятнадцятої чергової сесії Володимирської районної ради.

    Під час її роботи він інформував депутатів щодо стану захисту об'єктів критичної інфраструктури та проведених для їх безпечної роботи заходів.

    Окремо Юрій Володимирович наголосив, що у районі продовжується діяльність шахраїв, які здійснюють дзвінки підприємцям й окремим громадянам, нібито, від його імені з проханням перерахунку коштів на потреби Збройних Сил України. «Такі дії – безумовно шахрайські. Ні я, ні працівники районної державної адміністрації таких дзвінків не здійснюємо та не просимо про перерахунок коштів. Прошу присутніх довести цю інформацію до жителів своїх громад, щоб убезпечити їх від потрапляння в тенета шахраїв»,- зазначив начальник районної військової адміністрації у своєму виступі.

    В ході засідання депутатами районної ради були розглянуті, зокрема, питання готовності бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий  період 2023-2024 років, Програма забезпечення діяльності Трудового архіву  Володимирського району на 2024-2026 роки, перейменування села Петрове Поромівської сільської ради, внесення змін до складу постійних  комісій районної ради та дострокове припинення повноважень депутата районної ради Валентина Вірковського. Також внесли зміни до рішення районної ради «Про використання революційного прапора ОУН на території Володимир - Волинського району»  з огляду на перенесення відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці з 14 на 1 жовтня.

    За ініціативою автора, було знято з розгляду проєкт рішення «Про звернення депутатів Володимирської районної ради до Президента України, Верховної Ради України щодо недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів» з огляду на втрату актуальності, так як депутати Верховної Ради не підтримали законопроєкт, яким передбачалось вилучення з місцевих бюджетів ПДФО, який надходить із заробітних плат військовослужбовців, до державного бюджету.

    Крім того, були вручені посвідчення депутатів районної ради Олегу Приступчуку, Олегу Франчуку та Анні Юхимюк, які ввійшли до складу ради замість депутатів Олексія Сараванського, Тетяни Азаркевич й Світлани Семченкової, що склали свої повноваження на минулій сесії.

    Переглядів 1514
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua